katt

KAMPANJE kastrering inkl idmerking 20%avslag

Det er så trist å se!

 

Det er så trist å se at folk fremdeles i 2018!!! IKKE tar ansvar for sine katter og får dem kastrert og ID merket.

Som veterinær kan jeg si at den verste delen med min jobb er nettopp når disse små hjelpeløse kattungene kommer inn. Å avlive friske dyr er ikke en tjeneste vi ønsker å tilby her på klinikken. Det er flere grunner til dette:

  1. Vi mener det er etisk forkastelig å avlive friske dyr.
  2. Det er en forferdelig trist og belastende arbeidsoppgave. Som veterinær er det utrolig vanskelig å skulle avlive friske dyr og dette håper vi og tror at de fleste forstår. Vi går inn i dette yrket med en ekstra forkjærlighet for dyrene. Vi vet at avliving dessverre er en del av jobben vår, men det er IKKE greit når det kommer til friske dyr.

 

HUSK at dersom DU skaffer deg en katt kan den leve i 15-20år!

DU må ha penger til kastrering og id merking. DU bør forsikre katten! DU bør vaksinere katten – Årlig vaksine og helsesjekk på katt er minst like viktig som på hunder.

 

Det kan være lurt å melde seg som fosterhjem for Dyrebeskyttelsen, de har dessverre enormt mye pågang og trenger masse hjelp hele året!

 

Hjelp oss å gjøre katten MER VERDT og å HEVE DERES STATUS! De fortjener det!!

 

Vi kjører ny kampanje med kastrering og id merking av katter i hele høst fra 15. September som avsluttes 30. November– 20% avslag i pris dersom man idmerker samtidig som vi utfører operasjonen.

Pris ordinær 2485kr hokatt, 1770kr hannkatt.  NÅ 1988kr hokatt, 1416kr hannkatt.

 

kastrering kampanje

Marlen Wallestad(veterinær ved Osterøy Veterinærklinikk)

Legg igjen kommentar