sassy 5

HASTER!!!!!Hjelp oss og denne søte jenten!!

Dette er en ho katt som er 4 år, sterilisert, vant med å være ute, husrein,  kosete og veldig snill. I følge tidligere eier er katten redd små barn da det blir for mye bråk for henne. Er det noen som vil overta denne søte pusen??
Om ikke noen melder seg innen fredag kl 14:30 må vi dessverre avlive denne herlige katten. Sassy1

Hun er på klinikken hos oss frem til fredag 7 juli kl 14:30

Ring oss på 94982238

2 Kommentarer

 1. Hanna Englund 6. juli 2017 at 16:28

  Jeg har hørt at denne pusen har fått et hjem! Stemmer dette? :)

  Svar

  • Marlen Wallestad 7. juli 2017 at 10:57

   Ja pusen har fått nytt hjem. Tidligere eiere sa han hadde prøvd å få den plassert hos dyrebeskyttelsen men de hadde ikke mulighet til å ta i mot. Vi hadde heller ikke lyst å avlive så vi var overlykkelig da vi sendte pusen med nye eiere hjem. Det var mange som meldte seg.

   Svar

Legg igjen kommentar