Våre tjenester

Klikk på «kulene» for utfyllende informasjon

Konsultasjoner

Vanlige konsultasjonstimer med en av våre dyktige veterinærer

Vaksinering

Vi utfører vaksinering av din hund og katt enten de bare trenger den vanlige årlige vaksinen, eller skal ut å reise og må ha Rabies eller Leptospirose vaksine. I tillegg tilbyr vi nå også vaksine mot Borreliose.

Pass

Vi utsteder pass til både hund, katt og ilder. Dette er noe alle dyr må ha hvis man skal ut å reise.

Mikrochip

Med en mikrochip vil vi alltid kunne spore eier om din hund eller katt tar seg en tur på egenhånd og blir levert her.

Tannbehandling

Vi har en moderne tannunit og utfører sjekk av tannhelse på din hund og katt. Om det skulle være nødvendig kan vi fjerne tannstein med påfølgende polering samt trekking av tenner.

Kirurgi

Våre veterinærer har en rekke kurs innen kirurgi og kan utføre kirurgiske inngrep som for eksempel kastrering/sterilisering av hund, katt og kanin, fjerning av jursvulster og andre nydannelser, keisersnitt, fjerning av fremmedlegeme i mage/tarm etc.

Laboratorium

I vårt laboratorium har vi moderne blodprøveanalysemaskiner der vi kan sjekke både hematologi og biokjemi på de fleste dyrearter. I tillegg til blodprøvene kan vi sjekke urinprøver her. Dette gjør vi både ved hjelp av maskiner, i tillegg til å sjekke dem manuelt under mikroskopet for å få så korrekte svar som mulig på prøvene. Vi sjekker både cytologi og hår/skrapeprøver på klinikken, men har også muligheten til å sende inn diverse prøver til større Laboratorier både i Norge og utlandet.

Røntgen

Vi har utstyr til å utføre røntgen fotografering. Vi tar også HD og AD bilder.

Butikk

I vår butikk har vi et stort utvalg av fôr og utstyr til ditt kjæledyr.

Vi fører produkter fra:
specifichillsflexiEukanuba

 

 

 

 

 

 

Hurtta improvin_320x150 iams