Om oss

Vi tar i mot hunder, katter, gnagere og fugler og vi vil gjøre vårt ytterste for at de skal få en god opplevelse her hos oss

Tlf:  949 82 238

Om oss

VETERINÆR og Daglig leder

Vilius Sakalauskas

Vilius er fra Litauen og har bodd i Norge siden 2015. Han ble ferdig utdannet veterinær i 2009, og har jobbet ved noen klinikker i Bergen før han kom ut her til oss i Januar 2020. Vilius er veldig erfaren innen indremedisin, kirurgi og tannbehandling. I tillegg er han interessert i ultralyd og har vært på en del forskjellige etterutdanningskurs.

Assistent

Julie Walle

Julie hadde praksis hos oss i 2015. Hun er ett skikkelig arbeidsjern. Hun ble ansatt hos oss i 2018 og studerer Aquakultur ved siden av jobben. Julie har en dyrehage hjemme deriblant to hunder (Tinka &Luna), to katter (Hermine & Pjusken), to arapapegøyer (Polly &Amigo), to hester (Heto & Billy),mange undulater og kanarifugler, snegler, duer og høns.

Dyrepleier

Heidi Stokken

Heidi er vår nye Dyrepeier. Ferdig utdannet februar 2020 fra Nord universitet i Norge. Hun har en omplasseringskatt av typen Maine Coon hjemme. Heide er en sprudlende glad, arbeidssom sjel som passer rett inn i denne gode klinikk gjengen. Hun vil ha god omsorg for pasientene og passe ekstra godt på at dyrene har det bra her på klinikken.