Om oss

Vi tar i mot hunder, katter, gnagere og fugler og vi vil gjøre vårt ytterste for at de skal få en god opplevelse her hos oss

Tlf:  949 82 238

Om oss

veterinær og daglig leder

Marlen Walle

Utdannet i 2012 i Tjsekkia. Marlen jobber fast på klinikken hver dag. Hun har vært med siden klinikken startet opp i 2013. Hennes store interessefelt ligger innenfor tenner og kirurgi. Marlen anser seg selv som en crazy cat lady og har to katter (Ziczac og Mishmish) hjemme i tillegg til en liten hund (Louie).

veterinær

Ilona Tunbridge

Utdannet i 2015 i Slovakia. Ilona er å finne på klinikken fast to dager i uken og er ellers på vakt ute å kjører produksjonsdyr & hest. Hun har en ekstra passion for alle valpekullene som kommer inn, og tar gjerne med seg en hjem. Derfor har hun to Dverg Dachser (Melissa & Kayla). Hennes interessefelt ligger innenfor tannbehandling og kirurgi.

Assistent

Julie Walle

Julie hadde praksis hos oss i 2015. Hun er ett skikkelig arbeidsjern. Hun ble ansatt hos oss i 2018 og studerer Aquakultur ved siden av jobben. Julie har en dyrehage hjemme deriblant to hunder (Tinka &Luna), to katter (Hermine & Pjusken), to arapapegøyer (Polly &Amigo), to hester (Heto & Billy),mange undulater og kanarifugler, snegler, duer og høns.

Assistent

Olimpia Laskowska

Olimpia er en polsk jente som har bodd i Norge siden 2013. Hun har jobbet hos oss siden Juni 2019. Tidligere har hun hatt praksis og jobbet på andre klinikker i Bergen. I tillegg gikk hun på Stend videregående skole på Dyrehelselinjen. Hun er svært glad i dyr og har en liten hamsterjente (Brutus). Hun er den du som oftest vil treffe på i telefonen eller resepsjonen.

VETERINÆR

Vilius Sakalauskas

Vilius er fra Litauen og har bodd i Norge siden 2015. Han ble ferdig utdannet veterinær i 2009, og har jobbet ved noen klinikker i Bergen før han kom ut her til oss i Januar 2020. Vilius er veldig erfaren innen indremedisin, kirurgi og tannbehandling. I tillegg er han interessert i ultralyd og har vært på en del forskjellige etterutdanningskurs.