Tjenester

Vi kan tilby de fleste tjenester innenfor rutinebehandlinger, tannbehandling og bløtvevskirurgi. Se priser her.

Tlf:  949 82 238

Tjenester

Vaksinering , chip og pass utstedelse

Vi tilbyr vaksineringsprogram for hund og katt inkludert id merking(chip). Vi hjelper også til med informasjon dersom man skal ut å reise. Husk da å være tidlig ute, helst 1måned i forveien. Vi utsteder pass og kan sette nødvendige vaksiner før utreise.

Konsultasjoner

Alle konsultasjoner starter med at en av våre veterinærer vil undersøke pasienten grundig klinisk og sammen med eier avgjøre videre utredning/behandling.

Tannbehandling inkl. tannrøntgen

Vår klinikk har et dedikert tannbehandlingsrom, spesialutstyrt for tannbehandling inkludert tannrøntgen. Her utfører vi det meste av standard tannbehandling, fra enkel tannsteinfjerning til trekking av tenner.

Røntgen

Klinikken har nytt digital røntgenapparat, som sikrer røntgenbilder av god diagnostisk kvalitet. Vi utfører vanlige diagnostiske røntgen undersøkelser og foretar også rutinemessige hofte- (HD) og albue- (AD) bilder som sendes NKK for vurdering.

Laboratorie tjenester

Vi har de nyeste analyse apparatene på klinikken. På disse maskinene kan vikjøre hematologi, biokjemi, progesteron, CRP, SDMA, snaptester(deriblandtcPLI, fPLI, FIV/FeLV). Vi utfører full sjekk av urinprøver inklmikroskopering. Svaber prøver. Avføringsprøver med tanke på lungeorm.

Kirugiske inngrep (rutine operasjoner og akutt inngrep)

Vi utfører de fleste rutineinngrep på hund, katt og kanin innenforbløtvevskirurgi. Vi har gassanestesi og har alltid full monitorering av ditt dyrfor å sikre tryggest mulig anestesi.

Ultralyd

Vi utfører enkle ultralyd undersøkelser og sjekk av drektighet.

Fòrsalg og utstyr

Vi selger for av merkene Eukanuba, Hills, Iams og Specific.