Tlf:  949 82 238

Vil du bli vår nye kollega?

November 11, 2022

Osterøy Veterinærklinikk ble etablert i 2013 og ligger på Osterøy rett utenfor Bergen. Klinikken behandler primært hund og katt, men også en og annen kanin samt gnager. Vi er en liten klinikk med et konsultasjonsrom, et operasjonsrom og en liten oppstalling (for dagpasienter).Vi har tannbehandlingsrom, røntgen, ultralyd, lab med blodanalyse (Idexx) og urinanalyse. Vi fører fôr fra Hill’s og Specific.

Klinikken er ikke tilknyttet noen kjede. Vi har et godt samarbeid med større klinikker/hospitaler for henvisninger av pasienter.

Osterøy Veterinærklinikk er opptatt av å være det nære, lokale alternativet for dyreeier. Hos oss skal eier og dyr få den beste behandlingen og oppfølgingen.

Vi er opptatt av å være faglig oppdaterte, og er ofte på kurs og etterutdanning.

Per i dag er vi en veterinær og en dyrepleier i 100% stilling og en assistent som jobber deltid.

Vi søker nå etter veterinær i 60% stilling, men med mulighet for 100% stilling til riktig kandidat. Vi søker deg som liker å jobbe med mennesker og dyr. Du må kunne være profesjonell samtidig som du er følsom. Du er opptatt av å levere gode kundeopplevelser for dyr og eier. Du liker å ta i et tak, takler høyt tempo og kan ha mange baller i luften samtidig uten at det går på bekostning av kvaliteten i arbeidet ditt eller humøret. Du må kunne jobbe både selvstendig og i team, og evne å bidra der det trengs. Den rette kandidaten må i tillegg til konsultasjoner også kunne utføre diagnostiske tester, generell kirurgi og ha god samhandling med pasienter og deres eiere. Lønn etter erfaring. Erfaring fra smådyrklinikk er en fordel, men også nyutdannede veterinærer vil bli vurdert. 

Stillingstype: fast stilling

Tiltredelse: snarest

Søknadsfrist: søknader vil bli vurdert fortløpende

Spørsmål til stillingen og søknad med CV/attester sendes til post@ostervet.no.

Flere nyheter

FORGIFTNING - VIKTIG INFO!

Katter dør grunnet musegift!

Les mer

Informasjon om hoggormbitt

Hva gjør du hvis hunden blir bitt av huggorm?

Les mer

Rutiner og forhåndsregler for Covid 19

Nye retningslinjer fra 16. Mars 2020

Les mer